Investeren in marketing ICT projecten niet langer nodig

 

Marketing is steeds meer maatwerk. Klanten zijn minder gevoelig geworden voor massamarketing, en hyperpersonalisatie van marketingcampagnes zit flink in de lift. Ook jouw klanten willen het liefst zo persoonlijk mogelijk benaderd worden. En dat gaat verder dan ze met hun naam aanspreken.

Ze willen een aanbod dat ze op het lijf geschreven is. Ze willen dat aanbod op het juiste moment krijgen. Ze willen met je communiceren via het kanaal en op het tijdstip van hun keuze, niet via het kanaal of op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Succesvolle, schaalbare en persoonlijke marketing met klantdata

Dat is nogal een wensenlijstje. En je zou er maar wat graag aan willen voldoen, maar de ontwikkelingen zijn haast niet bij te benen. Nog maar een paar jaar geleden liet je een CRM-pakket op maat ontwerpen. Ook de e-mailsoftware die in jouw organisatie gebruikt wordt, heb je toen speciaal laten maken. Want net als je klanten is je organisatie niet standaard, en standaard software-oplossingen voldoen dus niet. Jouw marketingsoftware moet maatwerk zijn. Het hele traject, van idee via ontwerp tot implementatie, heeft je bergen geld gekost en zeeën van tijd. Eigenlijk begint die investering zich nu pas terug te verdienen. Maar inmiddels merk je dat je dure maatwerksoftware alweer aan het verouderen is. En in rap tempo ook nog.

Wat nu? Weer nieuwe software laten ontwikkelen, software die naadloos aansluit bij de marketingbehoeften van vandaag? Die voldoet aan de specifieke eisen die jij aan marketingsoftware stelt en de specifieke behoeften die jouw klanten hebben als het gaat om marketing? Hoeft niet. De Mi8 Marketing Cloud biedt je alles wat je nodig hebt voor succesvolle, schaalbare en persoonlijke marketing. Investeren in dure maatwerksoftware wordt daarmee overbodig. Nu en in de toekomst. Mi8 schuift naadloos in je bestaande ict-landschap en geeft het een krachtige upgrade. Mi8 is volledig naar jouw wensen en behoeften in te richten en kan ook eenvoudig worden aangepast wanneer die wensen en behoeften veranderen. Mi8 maakt gebruik van de data in je bestaande systemen, zodat er geen migratie nodig is en je medewerkers niet met weer nieuwe software hoeven te leren werken.

Betaalbare datagedreven marketing automation op maat

De Mi8 Marketing Cloud sluit bovendien niet alleen aan bij de klantbehoeften van vandaag, maar ook bij die van morgen. Mi8 verzamelt klantdata in unieke klantprofielen en dynamische groepen die continu in realtime aangevuld worden. Volledig automatisch koppelt het systeem daar op individueel klantniveau de juiste marketingacties aan. Op de juiste tijdstippen. En via de juiste kanalen. Zelf ben je altijd op de hoogte van wat de behoeften van je klanten zijn en kun je daar flexibel op inspelen. Zo kun je dankzij de datagedreven inzichten die Mi8 je geeft de kracht van hyperpersonalisatie optimaal inzetten om je klanten het gevoel te geven dat je marketingcampagnes speciaal voor hen gemaakt zijn. En dat zie je terug in de resultaten van die campagnes.

Share this Post: