Mi8 Marketing Automation is betaalbaar voor het MKB

Marketing automation heeft de toekomst, daar ben je je van bewust. Je weet immers dat leads, prospects en klanten die niet de juiste content aangeboden krijgen op het juiste moment en via het juiste kanaal, snel zullen vertrekken naar de concurrent die ze wel relevante content in de juiste context aanbiedt. Je wilt dus aan de slag met marketing automation software, en wel zo snel mogelijk. Vandaag de vierde en laatste aflevering:  Lees verder hoe Mi8 je van je marketing automation nachtmerrie af helpt.

Marketing automation software, een nachtmerrie?

Enthousiast begin je met het vergelijken van de verschillende aanbieders. Maar al snel zinkt de moed je in de schoenen. Want er zijn heel veel aanbieders, maar eigenlijk bieden ze allemaal hetzelfde: een softwarepakket vol overbodige standaardopties die je in jouw organisatie helemaal niet nodig hebt. Die opties worden aangeboden in een gesloten softwareomgeving, wat betekent dat je verplicht een kostbaar en tijdrovend migratietraject zult moeten doorlopen. Er hangt bovendien een fors prijskaartje aan.

Je verdiept je toch nog wat verder en wint informatie in bij gebruikers van de meest gebruikte softwarepakketten. Je hoort nachtmerrieverhalen over de lange inwerktrajecten die medewerkers van die organisaties hebben moeten doorlopen om de ingewikkelde systemen te leren beheersen. Over honderden opties en instellingen in de software die eigenlijk nooit gebruikt worden. Over gegevens die verloren gingen tijdens de migratie en handmatig opnieuw ingevoerd moesten worden. Over investeringen die zich pas na maanden, zo niet jaren, terug begonnen te verdienen. Steevast eindigen die ervaringsverhalen met een schouderophalen en de uitspraak: “Maar ja, je moet toch wat. We konden het ons ook niet veroorloven om niets met marketing automation te doen.”

De juiste marketing automation oplossing voor jouw organisatie

Dat laatste klopt. Je kunt het je niet veroorloven om niet te investeren in marketing automation software. Maar moet dat nou echt allemaal zo ingewikkeld? Is er nou echt nergens een marketing automation oplossing te vinden waarmee je volgende week al live kunt? Zonder allerlei overbodige toeters en bellen? En het liefst ook nog zonder ellenlange implementatie, datamigratie en inwerktrajecten? Jawel.

Die oplossing vind je in de Mi8 Marketing Cloud. Daarmee kun je in een dag aan de slag met persoonlijke, gemakkelijke en winstgevende marketing. Omdat Mi8 zo ontworpen is dat het naadloos in je bestaande ICT-landschap schuift, is er geen kostbaar en tijdrovende migratieproces nodig. Je blijft gewoon gebruikmaken van de gegevens in je bestaande pakketten. Maar dan met een krachtige upgrade, die al die losse klantdata bijeenbrengt in individuele klantprofielen die je in Mi8 in een oogopslag kunt inzien.

Conversie optimalisatie

De Mi8 Marketing Cloud geeft je datagedreven inzichten in alleen die dingen die je moet weten om effectief met je klanten te kunnen communiceren. Bijvoorbeeld data over klantinteresses, transactiepatronen, voorkeurskanalen en contactvoorkeuren. Als je die data hebt, kun je je klanten namelijk gericht en gepersonaliseerd informatie en aanbiedingen toesturen. Via het juiste kanaal en op het juiste moment, zodat de verstuurde informatie en aanbiedingen ook daadwerkelijk meetbaar resultaat hebben. Alle andere data, opties en instellingen zijn overbodig, en die vind je dus ook niet in Mi8. Dat zie je terug in het prijskaartje. Een licentie voor Mi8 is al verkrijgbaar vanaf 49 euro per maand, afhankelijk van het aantal klantprofielen.

En het mooiste is: je medewerkers kunnen in vier uur met Mi8 leren werken. Zo gebruikersvriendelijk is deze marketing automation software. Na de implementatie van de Mi8 Marketing Cloud kun je dus vrijwel direct aan de slag om meer rendement uit je marketing te halen. Zonder ingewikkelde trainingen en dikke handleidingen vol technisch jargon.

Niet twijfelen, maar doen!

Nee, het is geen droom. Mi8 bestaat echt en je kunt als je wilt volgende week al live. Word wakker uit je marketing automation nachtmerrie en ervaar zelf hoe eenvoudig werken met marketing automation software kan zijn. Vraag hier gratis jouw persoonlijke demo aan.

Share this Post: