MKB Marketing Automation

Jouw bedrijf kan niet meer zonder Marketing automation. Daar ben je je van bewust. Je weet immers dat leads, prospects en klanten die niet de juiste content aangeboden krijgen op het juiste moment en via het juiste kanaal, snel zullen vertrekken naar de concurrent die ze wel persoonijk benadert.

Marketing automation software, een nachtmerrie?
Er zijn heel veel aanbieders, maar eigenlijk bieden ze allemaal hetzelfde: een softwarepakket vol overbodige standaardopties die je in jouw organisatie helemaal niet nodig hebt. Die opties worden aangeboden in een gesloten softwareomgeving, wat betekent dat je verplicht een kostbaar en tijdrovend migratietraject zult moeten doorlopen.

Je hoort nachtmerrieverhalen over de lange inwerktrajecten om de ingewikkelde systemen te leren beheersen. Over honderden opties en instellingen in de software die eigenlijk nooit gebruikt worden. Over gegevens die verloren gingen tijdens de migratie en handmatig opnieuw ingevoerd moesten worden. Over investeringen die zich pas na maanden, zo niet jaren, terug begonnen te verdienen.

De juiste marketing automation oplossing voor jouw organisatie
Is er nergens een uitgebreide marketing automation oplossing te vinden waarmee je direct al live kunt? Zonder allerlei overbodige toeters en bellen? En het liefst ook nog zonder ellenlange implementatie, datamigratie en inwerktrajecten? Jawel.

Die oplossing vind je in de Mi8 Marketing Cloud. Daarmee kun je in een dag aan de slag. Omdat Mi8 zo ontworpen is dat het naadloos in je bestaande ICT-landschap schuift, is er geen kostbaar en tijdrovende migratieproces nodig. Je blijft gewoon gebruikmaken van de gegevens in je bestaande pakketten. Maar dan met een krachtige upgrade, die al die losse klantdata bijeenbrengt in individuele klantprofielen die je in Mi8 in een oogopslag kunt inzien.

Conversie optimalisatie
De Mi8 Marketing Cloud geeft je inzichten over klantinteresses, transactiepatronen, voorkeurskanalen en contactvoorkeuren. Als je die data hebt, kun je je klanten gepersonaliseerd aanbiedingen toesturen. Via het juiste kanaal en op het juiste moment.

En het mooiste is: je medewerkers kunnen in vier uur met Mi8 leren werken. Zo gebruikersvriendelijk is deze marketing automation software.

Niet twijfelen, maar doen!
Word wakker uit je marketing automation nachtmerrie en ervaar zelf hoe eenvoudig werken met marketing automation software kan zijn. Vraag hier gratis jouw persoonlijke demo aan of probeer een free trial.

Vraag je demo aan.
Share this Post